HTML

Nathaniel Arthur Parrott kultúr sarka

Ezen oldalon fogom publikálni jelenleg készület álló művemet fejezetenként, illetve különböző kritikáimat filmekről, könyvekről. PS.: Ellepett a paranoia, így inkább írásaimat nem közlöm, hát ha valaki lenyúlja, vagy megihleti. Aztán rám fogják a plágiumot és úgy járok, mint szegény Johnny Depp a Titkos ablak c. filmben:D

Friss topikok

Linkblog

Megjegyzés

2010.05.04. 20:02 Nathaniel Arthur Parrott

A kisregény/novella egy szélsőjobbloldali összeesküvés elméleten alapul és a "milenneha?" kategóriába esik. Előrebocsátom, hogy nem feltétlenül értek egyet a benne szereplő gondolatokkal, és igazából egy kocsmai beszélgetésből pattant ki és megvalósításra érdemesnek tartottam. A műben szereplő közéleti személyiségektől elnézést kérek amiért negatív színben tüntettem fel őket.

 

UI.:Remélhetőleg a héten fel tudom tölteni a prológust.

Szólj hozzá!

Címkék: megjegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://nateparrott.blog.hu/api/trackback/id/tr471974825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása