HTML

Nathaniel Arthur Parrott kultúr sarka

Ezen oldalon fogom publikálni jelenleg készület álló művemet fejezetenként, illetve különböző kritikáimat filmekről, könyvekről. PS.: Ellepett a paranoia, így inkább írásaimat nem közlöm, hát ha valaki lenyúlja, vagy megihleti. Aztán rám fogják a plágiumot és úgy járok, mint szegény Johnny Depp a Titkos ablak c. filmben:D

Friss topikok

Linkblog

Nekrológ

2010.11.29. 20:21 Nathaniel Arthur Parrott

Két csillag hullt le a filmvilág égboltjáról. Az egyik csillag a humor égboltján is hatalmas fénnyel világított. Ő volt Leslie Nielsen. Csillaga öregkorára állapodot meg a humor égboltján, és ragyogott fel teljes fényességében. Olyan filmek jutatták oda csillagát, mint a Csupasz pisztoly sorozat, az Airplane, Sziki-szökevény, Drakula halott és élvezi. Született: 1926. február 11-én a kanadai Regina városában, elhunyt 2010. november 28-án a floridai Fort Lauerdale-ben.

 

A másik csillag Irvin Kershner-é volt. Aki, a szerintem legjobb, Csillagok Háborúja epizódot, A Birodalom visszavágot rendezte, sok más film (pl.: Robotzsaru 2, James Bond: Soha ne mond, hogy soha) mellett. Utolsó rendezése a SeaQuest című sorozat egyik epizódja volt 1993-ban. Született: 1923. április 29-én Philadelphia-ban, elhunyt 2010. november 29-én California államban.

 

Nyudodjanak mindketten békében. Legyen könnyű nekik a föld!

Szólj hozzá!

Címkék: film nekrológ

A bejegyzés trackback címe:

https://nateparrott.blog.hu/api/trackback/id/tr202482108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása