HTML

Nathaniel Arthur Parrott kultúr sarka

Ezen oldalon fogom publikálni jelenleg készület álló művemet fejezetenként, illetve különböző kritikáimat filmekről, könyvekről. PS.: Ellepett a paranoia, így inkább írásaimat nem közlöm, hát ha valaki lenyúlja, vagy megihleti. Aztán rám fogják a plágiumot és úgy járok, mint szegény Johnny Depp a Titkos ablak c. filmben:D

Friss topikok

Linkblog

Megjegyzés 2.0//Nyári szünet

2010.07.28. 15:55 Nathaniel Arthur Parrott

Kicsit újraírtam az első fejezet végét, ha befejezem és legépelem, de szerintem az majd csak augusztusban lesz, ugyanis nemsokára elutazok nyaralni. Addig is ha ajánlhatok valami olvasnivalót(mármint annak aki olvassa ezt a blogot egyáltalán, mondjuk az nyugodtan hozzászólhat, kíváncsi lennék a véleményekre), Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Lakott sziget. Scifi, ha lesz időm írok róla a kritikát. Sajnos rengeteg dolgom volt az elmúlt időkben, ezért elnézést kérek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nateparrott.blog.hu/api/trackback/id/tr352182721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása